Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

ABCE

2010.06.30. 06:35 :: PapsztKriszta

Hősnőkblogok

...FGHIJ.....

Ja, nem is abc-t akartam sorolni :-)

Inkább kérdezem: A, B,C,vagy E?

Azt sem tudod, miről beszélek? Na,figyelj! Alkamazott vagy? Esetleg Befektető? Netalán Cégtulajdonos? Tán csak nem Egyéni vállalkozó? Szóval honnan van a jövedelmed?

Te dolgozol a pénzért vagy pénz dolgozik Neked?

Ha alkalmazott vagy, akkor másnak dolgozol a pénzért. Ha egyéni vállalkozó vagy,akkor magadnak dolgozol. A cégtulajdonosnak van egy cége,amely a pénzt termeli,a befektetőknek pedig befektetéseik hozzák a pénzt. Mind négy "féle ember",másként gondolkozik.

Tegnapi házifeladat egyik kérdése volt: honnan származik a jövedelmed? A fentiek alapján meg tudod egész pontosan határozni (bár szerintem, eddig is tudtad,ehhez a felismeréshez nem  kellettem én. :-) ).

Jövedelmed származhat akár mind a négy "csoport"-ból. Ha még ez nem valósult meg számodra, akkor figyelj és szorgalmasan olvass tovább! Ha mindezekkel kapcsolatban kérdésed, vélményed van,tedd fel ITT!

Ha alkalmazott vagy , attól még lehet jövedelmed befektetésből is, és lehetsz cégtulajdonos vagy egyéni alkalmazott is. Egyik sem zárja ki a másikat. A jövedelemszerzésed módját alapvető értékeid, erősséged és érdeklődésed befolyásolja. Szeretsz alkalmazott lenni vagy utálod az egészet, de a családban  mindenki alkalmazott. A befektetést csak a pénzvesztés kockázataként értelmezed?  Egyéni vállalkozó vagy, mert Te egyedül is meg tudod csinálni a munkát és szereted ha magad ura vagy?

Végülis mindegy honnan van a jövedelmed, így is lehetsz gazdag is és szegény is! Akkor mégis mi a különbség? Hamarosan mint mindenre, erre is fényderül!!!!

 

Ha szeretnél további információkat, értesítést kapni tanfolyamokról, kiadványokról, előadásokról, iratkozz fel hírlevelemre!

 

 

 

Share/Bookmark

2 komment · 1 trackback

Címkék: pénz befektetés jövedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr22119617

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: teszt 2010.06.30. 10:52:07

olvastam egy acde bejegyzést

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háziasszonysuli 2010.06.30. 16:48:53

Hát a cím alapján eszembe sem jutott, hogy ez lesz az ABCE, de ötletes, az biztos.
Fogsz írni a befektetésekről részletesen?
Érdekelne a kockázat ezzel a témával kapcsolatban, mert tényleg a befektetésnél sokszor eszünkbe jut a kockázat. S bevallom őszintén félek, s ezért csak a számlámon merem lekötni a pénzem. Pedig köztudott, hogy nagy pénzhez, csak kockázat árán juthat az ember. Vagy tévedek?
süti beállítások módosítása