Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

Tücsök vagy a hangya

2010.05.17. 06:35 :: PapsztKriszta

Ugye, ismered a tücsök és a hangya történetét, avagy nevezhetjük a takarékosságról szóló tanmesének is! Azért szórakozásképpen itt megnézheted:

 

 

Szóval én a hangyák táborát szaporítanám inkább. (Bár a konyhában manapság az esős idő miatt elég sokat látok belőlük és ott írtom őket:-) rendesen.)

A hangya kaját gyűjtöget, mi pedig sok minden egyéb hasznos-haszontalan dolog mellett PÉNZT. Miért is gyűjtögess pénzt?

Nos céljaid sokfélék lehetnek, kisebbek, nagyobbak, elérhetők és szinte elérhetetlennek tűnők. Azonban a legfontosabb, hogy legyen tartalékod, megtakarításod a váratlan helyzetekre, vagy arra, hogy bármikor megvalósíthasd álmaidat, céljaidat.

 

Valld be, igenis nagyon jó érzés egy értelmes célért tenni és mindig öröm, amikor azt eléred. Örömmel tölt el, ha legyözöl egy akadályt, megoldasz egy problémát.A  legjobb az, amikor saját korlátaidat győzöd le valamely célod felé vezető úton.

A megtakarítás is rajtad múlik.

Ha fogyókúrázol, meghatározod, hogy mennyit szeretnél lefogyni, átalakítod az étrendedet,  a sporthoz való viszonyodat...

Így kell cselekedned a pénzügyek területén is. Ne azt fogadd meg, hogy megnyered a lottófőnyereményt (főleg, ha nem is lottózol), hanem inkább gondold át, mi aza reális tett, amit tartani tudsz. Tervezd el, hogy minden hónap elején félreteszel- egy nehezen hozzáférhető helyre- valamennyit a fizetésedből, zsebpénzedből akár úgy hogy egy kevésbé fontos kiadásról lemondasz.

Tedd el minden bevételed 10 %-át, fektesd be és ne nyúlj hozzá!  Hogy hova és hogyan fektess be? Iratkozz fel hírlevelemre , hogy ne maradj le az információkról!

Szólj hozzá!

Címkék: siker pénz befektetés megtakarítás

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr32009946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása