Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

Hétvége

2009.12.04. 13:33 :: moneyangel

Hétvége 

Ismét nyakunkon a hétvége!!! 

Én már "kisütöttem" valamit! Biztosan ezer féle recept kering a világban a fennséges TIRAMISU-t illetően, de nekem van egy isteni és gyors receptem. Gondoltam, a hétvégét nem a konyhában akarom tölteni, hanem a gyermekemmel, családommal,ezért a jólbevált recepturát elővakartam a mindentrejtő füzetemből és már készen is van a finomság.

Katt ide a receptért!!!!

Most már hátradőlve törhetem a fejem az ugyancsak gyorsan elkészíthető ebédmenükön és indulhat a weekend.

Apropó,Hétvége!

Vészesen ketyeg az óra és még az ajándék ötleteimmel hadilábon állok.  Be fogok iktatni némi vásárlást is :-)

 

Én nagyon szeretek mind a konyhában,mind téren tevékenykedni. Néha nagyon-nagyon sok gondolat kavarok a fejemben, alig tudok megálljt parancsolni a fantáziámnak,mi mindent csináljak!

Unatkozni nem szeretek, ezért mindig lefoglalom magam.

A tömegközlekedési eszközökön ülve-állva nézem az embereket és megpróbálom kitalálni, ki mivel foglalkozhat, elégedett-e az életével? Elnézem a párokat és a látszólag magányos embereket. 

Leginkább nőtársaimat nézem, figyelem. Nagyon megnyugtató érzés ha olyan lányokat, asszonyokat, idősebb hölgyeket látok, akikről sugárzik a nyugalom, az elégedettség. Sajnos azonban vannak olyanok is, az ismerőseim között is, akikről az ellenkező benyomásaim vannak.Néha fiatal koruk ellenére megfáradt, fásult emberek. Kilátástalan, megoldhatatlannak tűnő partneri kapcsolatokban, vagy társ nélkül.  

Tulajdonképpen  hogyan lehetünk sikeresek?

Először is legyünk rendben önmagunkkal!

Szólj hozzá!

Címkék: sikeres tiramisu elégedett ajándékötletek

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr451573598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása