Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

A megtakarítás és befektetés ereje

2010.05.12. 20:55 :: PapsztKriszta

 

          A megtakarítás és befektetés ereje. 



Eddig a pénz kontrollálásáról volt szó, vagyis arról a képességről, hogy átlátod –e a pénzed áramlását. Itt az ideje, hogy egy lépéssel közelebb lépjünk a célunkhoz az anyagi biztonsághoz és nyugalomhoz. 

Az anyagi felemelkedés rögös útja a megtakarítással kezdődik és ez az a pont ahol a legtöbb embernek véget is ér. Mert amíg álmodunk egy nagyobb lakásról, egy telekről a vízparton, vagy egy karibi nyaralásról, addig az mindenkinek ugyanolyan jól megy, de amikor tényleg tenni kell valamit, az már nehéz. Nagyon-nagyon nehéz. 

Mivel a megtakarítás célja nem az, hogy a jelenlegi életminőséged romoljon, hanem épp ellenkezőleg annak a javítása, ezért Neked azokat a lehetőségeket kell megkeresned, amivel anélkül tudsz pénzt megtakarítani, hogy rosszabbul élnél. 

Hogyan tudsz ehhez hozzáfogni? Néhány ötlet: 

                                                                 Használd a kimutatásaidat! 

Nézd át a költségkategóriákat és faragd le az indokolatlan kiadásokat! Például a bankköltségek, a biztosítási vagy a telekommunikációs költségek jelentősen csökkenthetők egy indokolt szolgáltató-váltással. A pénzügyi termékekkel kapcsolatban (hitel, biztosítás) kérhetsz tanácsadói segítséget.
 
 
 
Folyt köv.:-)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: pénz befektetés megtakarítás

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr741998289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása