Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

A pénz feléd áramlik ?

2010.05.07. 06:22 :: PapsztKriszta

 A pénz feléd áramlik ?

 

Ez egy nagyon fontos kérdés. Miből lesz pénzed, hogy megvalósítsd álmaidat, céljaidat? A válasz egyetlen szó: PÉNZből. Azt mindenki tudja, hogy akinek van pénze, sokkal egyszerűbben és könnyebben éri el céljait, teljesíti be vágyait, elégíti ki igényeit, mint akinek nincs, állandó anyagi gomdokkal küzd. Ezért mindenki arra törekszik, hogy több pénze, vagyona legyen.

De térjünk vissza a pénzhez! Fő természete, hogy áramlik: egyik pénztárcából, számláról a másikba.

Ha Te ügyes vagy, akkor a pénz feléd áramlik, ha ügyetlen, akkor kifolyik a kezeid közül.

Már írtam arról, hogy mennyire fontosa a pénzügyi önismeret, a tanulás, s ha ezzel még esetleg gondjaid vannak, akkor lépésről-lépésre kell haladnod a cél felé.

 

A lényeg 5 szóban:

Költs kevesebbet, mint amennyit keresel!

Nincs trükk, ámítás! Ennyi az egész, ez az alapja az anyagi jólétnek. Még senkisem gazdagodott meg úgy, hogy többet költött, mint amennyit megkeresett. Mégis sokan vannak akik ezzel próbálkoznak, rendszeresen mindenüket elverik. Sajnos ehhez csak segítenek a reklámok, mert a MOST-ra fektetik a hangsúlyt! 

De gondolkozz egy kicsit! Az öledbe pottyant a pénzed? Nem! Megdolgozol érte? Naná!!!Akkor ne engedj a reklámok csábításának, ne költsd el az egész fizetésed! Pláne ne felesleges dolgokra, amikre igazán nincs is szükséged! A ma feleslegesen kiadott pénzt sose úgy nézd, mennyit ér most, amikor elköltöd,hanem azt, hogy mennyi a jövőértéke,azaz mennyit érhetett volna a hozamaival , később.

Ne felejtd: sok kicsi sokra megy! 

 

Ha szeretnél további információkat, értesítést kapni tanfolyamokról, kiadványokról, előadásokról,
 

 

 

Share/Bookmark

Szólj hozzá!

Címkék: siker pénz gazdagság pénzáramlás

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr771980873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása