Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

Keresed a siker titkát?

2010.04.30. 06:48 :: PapsztKriszta

 

 

A megoldás benned van - mindig.

 Az egyetlen és legfontosabb  lehetőség arra, hogy megvalósítsd a számodra ideális életet, Te magad vagy.

A következő történet- amely velem történt- lehet, hogy Neked is ismerős Van szemüvegem. Egyszer egy reggeli készülődés alkalmával – szinte már munkára kész állapotban – nem találtam a szemüvegem. Mindenhol kerestem: a fürdőszobai polcon nem volt, az éjjeli szekrényemen sem volt, az íróasztalon sem, de még táskámban sem.
Több percig kerestem a szemüvegemet, míg egyszer elhaladtam az előszobai tükör előtt, és ettől furcsa érzésem támadt. Visszaléptem a tükör elé, és megláttam a szemüveget – az orromon.
 
Tipikus, hogy mindenhol keressük a megoldást különböző problémákra, csak magunkban nem. Pedig sehol máshol nincs semmilyen megoldás, mint bennünk.
Nem arról van szó, hogy egyáltalán ne figyeljünk a külvilágra és ne igyekezzünk jó gondolatokat kívülről – másoktól, könyvekből, tanfolyamokról, versenytársainktól, stb. – magunkba szívni. Hanem arról, hogy bárhonnan is származik egy gondolat, végső soron a fejünkben dől el, hogy azzal mit fogunk kezdeni.
 
Találkoztál már olyan emberrel, aki csak kesergett, panaszkodott és aztán hipp-hopp élete egyik pillanatról a másikra tökéletessé vált? Én még nem. Az ilyen embereket még egy csoda sem változtatná meg. Ha valaki nem néz előre, nincsenek tervei, pozitív gondolatai és nincs kitartása, az nem sohasem lesz elégedett, sikeres.
 
A megoldást elsősorban magadban keresd! Tégy rendet a gondolataid között, tűzz ki célt magadnak, vedd sorba - mi az, amit már elértél és örülj az apró, jó eredményeknek is! Légy pozitív! A sikered emlékei fognak előbbre vinni.  A gondolataid döntik el, hogy sikereid vagy kudarcaid lesznek!
 
Ha magadévá teszed ezt a gondolatot és ezek után ennek a szellemében fogsz cselekedni, minden esélyed megvan, hogy megvalósíthass egy olyan életstílust, amilyent csak szeretnél.
Ha pedig nem, akkor lehet, hogy úgy gondolod, hogy minden rendben van és minden ugyanígy fog menni, mint ezután, de erről az a véleményem, hogy ha nem változtatsz, akkor tulajdonképpen lefelé tartasz.
 
Tarthatnál fölfelé is, hát akkor miért ne?
 
 
 

 

1 komment

Címkék: siker gondolkodás motiváció megoldás

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr531956115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amelieeee 2010.04.30. 09:31:29

Egyetértek a pozitív gondolkodás fontosságával!Magam is hasonlóan gondolatokkal indítom a napjaim. A probléma-kezelésben is átsegítenek, erőt a folytatáshoz. Tuzdom, mit akarok. Nagyon jó a ráhangoló kisfilm!Tudom mindenkinek ajánlani:-)
süti beállítások módosítása