Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

Nőknek

2009.11.22. 20:39 :: moneyangel

 Nőknek 

 

 

Felfedeztem egy újságot, amely az idén jelent meg először,még csak most indul be. A most megjelent második szám,egy már régóta befektetésekkel,hasznos pépzügyi, gazdasági kérdésekkel foglalkozó lap különkiadványa. Megörültem neki,mert azt ígéri az előszóban a főszerkesztő, hogy jövőre már nem különszámként, hanem ciklikusan megjelenő külön lapként fognak megjelenni. Tehát ez a lap nőknek szól, de nem az eddig forgalomban lévő női lapokkal egyenértékű, hanem nagyon hasznos. Női karrierekről, a nők pénzügyi gondolkodásáról szól és nekünk,nőknek ad pénzügyi,befektetési, jogi tanácsokat.   

Nagyon jó gondolatnak tartom e kiadványt, mert eddigi tapasztalatom szerint a nőknek valóban van szükségük segítő kiadványokra. Mi is figyelünk a pénzügyeinkre, mi osztjuk be a "konyhapénzt",nekünk kell jól sáfárkodni a családi kasszával. Persze  vannak családok,ahol az apa,férj osztja a pénzügyi "észt", a család nő tagja pedig nem foglalkozik a megtakarításokkal....Bizony nem árt, ha mi is tisztában vagyunk a megtakarítási lehetőségekkel, a banki fogalmakkal.

 

Persze nem egyszerű eligazodni a pénz világában és attól is függ, milyen szemléletűek vagyunk.

Céljaink vannak, keressük hozzá az eszközt, hogyan valósítsuk meg. Előre tervezzük a pénzügyi jövőnket? Spórolunk,vagy csak ésszerűen osztjuk be amink van? 

Mindennek ára van, de nem mindegy, hogy a pénzügyi tudásért milyen tanulópénzt fizetünk.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: hasznos nők pénz befektetés megtakarítás

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr61544679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása