Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

április 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

 • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
 • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

Sok pénzt szeretnél keresni?

2011.09.01. 11:36 :: PapsztKriszta

 A szükség nagy úr, mondja a közmondás. Akik pénz szűkében vannak, szeretnének javítani helyzetükön, vagy szeretnének 1ről 2re jutni, keresik a pénzforrásokat.

A pénzügyi honlapom egyik hírlevélolvasója is valószínűleg így akadt rá a Facebookon egy oldalra, mely akár havi 1.000.000 forint jövedelmet ígér, ráadásul hétvégi munkával. Ezzel kapcsolatban kért segítséget tőlem, a véleményemre kíváncsi.

 

A pénzforrást, "álommunkát", sok pénzt a hetvegimunka.8x.hu oldal ajánlja.

Na, akkor most jól nézzük meg az oldalt:

 

 1.  

 

 

 

Először is néhány gondolat a domainnév-ről, a hetvegimunka.8x.hu-ról. A 8x.hu, egy ingyenes honlapkezelő "rendszer".

  Honlaphoz csak meghívásos rendszerben lehet hozzájutni, ingyen, de nem árt továbbajánlani a lehetőséget, mert csak így fog indulni a honlappal történő pénzkeresés, méghozzá MLM módszerrel. Erről, most nem írok többet, mert nem a 8x.hu a lényeg a véleménykérés kapcsán. Annyiból tartottam fontosnak erről is "beszélni", mert komoly üzleti ajánlattal nem ingyenes honlapom szokás megjelenni, hanem minimum egy rendes domainnév alatt. Ha olyan sokat kereshet az ember ezzel az ajánlattal, akkor az ajánlattevőnek miért nincs 2000/2400 forintja egy rendes domainnévre?

Másodszor:

Milliós nagyságrendű fizetést ajánló állásajánlattal fejvadászok keresik meg az embergyerekét, a fejvadász cégek honlapján nem skype elérhetőség van, amely ráadásul napközben offline állapotot mutat. Tehát, akkor hogyan kérdezzen "MOST" az érdeklődő, ha ez az egyetlen kapcsolat....

Harmadszor:

A "Partnereink" menüpont alatt nem jól csengő, ismert vagy ismeretlen cégneveket találni, hanem: 

Casino a partner? No comment!

Negyedik:

Ha komolyan venném a dolgot és partner akarnék lenni, akkor keresem a "megadott elérhetőségeket", de hiába. Eredmény csak az offline skype gomb. Tehát, ennyit a komoly partnerprogramról (is).

Ötödik:

Mivel eléggé alaposan utána nézek dolgoknak, itt még nem álltam meg. A főoldalon levő piros "Most csatlakozom INGYENESEN" gombra kattintottam. Gondoltam, így talán több infóhoz jutok. Jutottam is :-) :

Egy rosszul szerkesztett oldal. De az oldal URL sorában azért találtam információt arra vonatkozóan, hogy hová is vezethet ez az invitálás. 

.........stiforptour.com volt az URL. ( a kipontozott részen egy név szerepel erdetileg, amely megegyezik a skype gombra kattintás utáni, híváskezdeményezésre vonatkozó üzenet tartalmával)

  Erről a honlapról csak annyit, első benyomásom a fejléc kapcsán az idejutásom fényében, hogy a profit délibábos :-).....

Hatodszorra:

Mivel az csatlakozási kísérlet és az angol oldal nekem tetszett, gondoltam, visszamegyek a kiindulási ponthoz, a hetvegimunka.8x.hu főoldalára és kipróbálom, mi van a kérdőívben.

Itt egy űrlapot találtam: 

 

 

Tehát a kérdőív az egy regisztráció, amelyet címlistagyűjtésre szántak. Sehol egy adatkezelési nyilatkozat, sehol egy sor, hogy mi fog következni az adataim megadása után. Illetve, javítom magam, mert a főoldalon azt írják, hogy 24 óra alatt eldöntik, alkalmas vagyok-e a munkára, munkatársnak...

Kicsit felháborító ez a dolog így, persze, itt meg is állhattam volna a háborgásommal, de nem tettem, mert a végére akartam járni a dolognak,  és a kíváncsiság hajtott... :-)

Megadtam adatokat és vártam, vártam, és még várhatok is egy jó darabig. Reggel óta nem történt semmi. Nem keresett senki.

 

Az én kedves hírlevélolvasom, ennél "szerencsésebb" volt, mert ő valamilyen úton-módon "összetalálkozott" egy hölggyel, aki a munkáról való tájékoztatás helyett a befizetni valót szajkózta, még a jelentkező adataira sem volt kíváncsi...

 

Összegezve a dolgot, ez egy jó kis átverősdi. Lehet, hogy jutalékból csurran-cseppen a bizakodó belépőnek, de ennél több szerintem nem.

 

Ha állást keresel, menj fejvadászcéghez, töltsd fel az álláshírdető-portálokra az adatlapod, önéletrajzodat, kérj karrier-tanácsadótól segítséget, hasznosítsd a tudásod, legyél proaktív....többre mész vele!!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: átverés diákmunka hétvégimunka;8x.hu;online munka

Az idő értéke

2011.02.11. 05:54 :: PapsztKriszta

Elgondolkodtató videó az időről és annak értékéről!
 

 

 

Szólj hozzá!

Szeretnél nőni pár centit?

2011.02.09. 06:45 :: PapsztKriszta

 

 

Tudom, ez fizikailag lehetetlen, mert a testmagasság egy adomány, amely nem változik, ha már elértél egy bizonyos kort. Azonban apró trükköket bevethetsz, ha magasabbnak szeretnél látszani, mint amekkora valójában vagy. Hogy mivel?

Íme, néhány ötlet!!

 

Nem most találtam fel a spanyolviaszt, régi találmány a tűsarkú cipő! Ezzel könnyen sikerülhet a „növekedésed”. Addig amíg a magas nők sok esetben azon dilemmáznak, hogy még magasabbnak tűnnek majd egy szép magas sarkú cipőben, addig Neked kötelező birtokolnod és viselned egy minimum hét centis darabot.

 

 

A platform cipők is sokat segíthetnek, mert tíz centivel is megemelhetnek, és kialakításuknak köszönhetően orra sem buksz bennük. Válassz mindig kecses lábbelit.

Ha csizma kell, természetesen magas sarokkal. Ha alacsony vagy, akkor Neked a vádli fölé érő fazon az ideális. Ez nyújtja a lábaidat. Kerüld azonban a lábszárközépig érő darabok, mert azok kettévágják a láb körvonalát.

 

A monokróm öltözékben nem csak vékonyabbnak látszol, hanem még meg is nyújtja az alakodat. Lényege, hogy egy szín árnyalataiból állítsd össze a ruháidat. A fekete, a lila és a sötétkék karcsúsít, de ha nincsen testsúlyproblémád, akkor élénkebb színeket is választhatsz.

Finoman alkalmazd ezt a trükköt. Az arcbőrödhöz és hajszínedhez illő színeket válassz, és kombinálj. Azon tesztrészedre, amit inkább elrejtenél, arra kerüljön a sötétebb, amelyiket pedig kiemelnél arra a világosabb árnyalat. Az anyagokkal is variálhatsz nem csak a színekkel: a kiemelendőre fényes szövésűt tegyél, tompát pedig oda, ahol akarnál.

 

 

  A minták is segítenek: a hosszanti vonalak, amelyek az anyag redőzéséből, vagy a mintájából adódnak, mindig nyújtanak.

Ruhaválasztásnál mindig találd meg a helyes méretet minden ruhadarabból és vedd figyelembe testarányaidat.

Szoknya: mini vagy éppen térd fölé érő fazon legyen.

Szerencsés választás a szűkebb fazonú ruha, amely szintén mini vagy tért feletti.

Ha pulóvert viselsz, akkor épphogy takarja a csípődet.

A nadrág érjen majdnem a földig,( de a trapézfazont a skinny farmert kerüld, ha alacsony vagy).

 Akár szoknyát, akár nadrágot viselsz, ha a felsődet betűrve viseled, az is nyújt néhány centit „rajtad”.

A táskád ne legyen zsákméretű, mert azzal éppen az ellenkező hatást éred el. Inkább hangsúlyozza, hogy alacsony vagy.

 

 

 

Szólj hozzá!

Valami készül:-)

2011.02.07. 12:11 :: PapsztKriszta

 Bizony, bizony, valami készül! :-)

 

Már nagyon régen írtam bejegyzést, mert nagyon sok hasznos dologgal foglalkoztam az utóbbi időben,ami remélem, Neked is tetszeni fog. :-)

 

Az első, hogy mostantól heti rendszerességgel lehet játszani a SIKERÉRT!!!

 

Mi kell a sikerhez?

 

Önbizalom, önismeret!

 

Ha van önismereted, önbizalmad, akkor: 

 

 • a legtöbbet hozod ki magadból,
 • jobban kezeled magad ,
 • ismered adottságaidat, képességeidet, értékeidet,  szokásaidat,
 • meg tudod fogalmazni a vágyaid, céljaid,
 • s tudni fogod, hogyan állj neki a megvalósításnak.

 

Miért éppen az önismeretet fejlesztjük? Miért ez az első terület, ahol játszva tanulhatsz a SikeresNőkClubjában?

Azért mert a sikeres, tudatos élethez elengedhetetlen az önbizalom és az önismeret!

 

Ha nem hinnéd, akkor itt olvashatsz néhány idézetet ismert emberektől e témában!

“Aki kételkedik önmagában, nem tud teljes erővel a győzelemre koncentrálni.” (Arthur Golden)


“Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.” (Benjamin Elijah Mays)


“A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet, ha elmulasztod, kiszolgáltatod magad az életnek.” (Anthony Robbins)

 S a lényeg, hogy hogyan is tanulsz, hogyan fejleszted magad a siker érdekében?

Játszva, az Identity játékkal! 

Ez a program a Pénzügyi Tanodával közös program, így a részleteket  ITT  megtalálod! KATT IDE a részletekért!

Jelentkezni a +36/70 50 30 350 es telefonszámon és ITT tudsz!

 

 

Ha szeretnél szeretteiddel osztozni a játékban, nyugodtan gyertek együtt!! :-)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék siker tanulás önismeret

Egy laza vacsi

2010.10.07. 06:54 :: PapsztKriszta

A nagy feminizmus eredményeként, vagy csak úgy, mert muszály vagy bármi más okból,de mi nők is pénzkeresők vagyunk és nehéz dolog megfelelni az elvárásoknak.

Helyt kell állnunk a munkahelyünkön. Intézni kell a hártartást, bevásárolni, és még sorolhatnám,de miért tegyem, hiszen úgy is tudod, mennyi minden feladatunk van. Sokaknak,talán Neked is minden napos főfájást okoz a főzés. Kitalálni a heti menü,bevallom az nekem is olyan nagyon nyűgös feladat néha. De csak néha.

Egy fárasztó nap után szeretnél valami gyors és könnyű vacsorát? Azonban már a hétvége felé ötleted sincs, mi legyen az?

Most figyelj!! Kapsz egy tuti, könnyen és gyorsan elkészíthető vacsireceptet, ami még egészséges is!! :-) (és nem hízlal, főleg, ha nem eszel sok köretet!!)

Lazac-steak

 • végy fejenként egy szelet friss lazacot, fűszerezd be (durvára őrölt borssal, vagy pestoval)
 • a krumplit hámozd meg,vágd apró kockákra és főzd meg sós fízben, majd margarinnal,tejjel, szerecsendióval készítsd el pürének
 • a koktélparadicsomkat (fejenként 5-6 darabot) gyors mozdulatokkal futtasd meg forró oliva olajon ( bőrét kapja meg egy kicsit az olaj, de a belseje maradjon kemény)
 • mikor ezekkel készen vagy, akkor a lazacszeleteket kevés forró oliva olajon süsd meg. Mindkét oldalát 2 percig, így a vastagabb szeletek közepe kicsit szavtosabb marad.
 • szedd ki külön külön tányérba a pürével és a parikkal együtt, díszítésként tehetsz rá 2-3 szál snidllinget is. (lásd a képen:-)

E recepttel 30 perc alatt királyi vacsorát varázsolsz az asztalra.

Behűtött Kislaki Birtokfehér bort ajánlok hozzá!! :-)

Szólj hozzá!

Címkék: bor lazac recept vacsora gyors kislaki birtokfehér