Sikeres Nők Clubja

“A jövő azok kezében van, akik mernek hinni álmaik szépségében.” Eleanor Roosevelt

Hírlevélfeliratkozás

Friss hírek a NŐK világából!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Csatlakozz a SikeresNőkhöz a Facebookon is!

stat

Friss topikok

  • Csak pozitívan!: Ha sikeres szeretnél lenni, pozitív gondolatokat, pozitív hozzáállást és motivációt, látogass el N... (2011.04.03. 22:04) Légy pozitív
  • PapsztKriszta: @monikam: Igen, ajánlom, mert ezek a TBSZ konstrukciók nem csak "mezei" lekötések, hanem befekteté... (2010.08.12. 10:58) Tartósíts!!

Linkblog

Álom , álom édes álom...

2010.05.05. 06:43 :: PapsztKriszta

 

 Álom , álom  édes álom...

 Szerinted az álmodozás az élet megrontója?Ez a mondás szerintem nem állja meg a helyét. Az álmodozás inkább kincs, ami előre hajt, segít a mindennapi rutint feledtetve előre tekintenni.

Vannak, akik nem képesek álmodozni, képtelenek képekben, "filmekben" , "mi lenne, ha" gondolatokban élni. Tedd Te is! Álmodozz! Csukd be azsemed és képzeld el, milyen sikeres életet élnél! Hogyan élnél? Mivel foglalkoznál? Kik vennének körül?stb....

 

 

 

 

 Hogyan lehetséges elhinni, valósággá tenni mindazt, amit megálmodunk?

 

Tervezz! Vegyél elő egy füzetet s színes tollakat! Vázold fel a folyamatokat, s azokat bontsd lépésekre, amelyekhez rendelj határidőket. Ha már konkrét elképzelésekkel, tervekkel, céltudatosan kezded felvázolni a jövődet, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy sikerre fogod vinni azt.

 

Mire van még szükséged ahhoz, hogy erősíts sikered esélyét?

Nagyon erős kontúrokkal rendelkező jövőképre. S természetesen nagyon elszántnak kell lenned.

Persze nem fenékig tejfel az élet, vannak és lesznek akadályok, érnek kudarcok, amelyeket fel kell tudnod dolgozni. Minden kudarcnak örülnöd kell! Ne feledd, a sikeres embert csak egy valami különbözteti meg a sikertelentől: a sikeres egyel többször állt fel, mint ahányszor elesett. Tanulj a hibákból (okos ember más hibájából tanul :-)). Mindenki hibázik. Néha egy kis humor segít átvészelni a nehezebb, esetleg kudarcélményekben gazdagabb napokat, időszakokat.

Fontosak a szerető kapcsolatok- a sikerhez szükséged lesz a szeretteidre, barátaidra, akikkel elbeszélgethetsz a terveidről, akiknek néha elpanaszkodhatod a problémáidat. Szükséges a szerető közeg! Keresd a hosonló célra törekvő emberek társaságát!

 

Kapcsolódj ki, pihenj, mert a pihenés fontos. Lehet, hogy kikapcsolódás közben jönnek újabb gondolatok, felismerések, amelyek átlendíteni egy-egy holtponton.

S mára egy utolsó gondolat: "A jó pap is holtig tanul!" Tehát tanulj, fejleszd magad, hiszen nem születhetünk fel a csúcsra, oda csak lépésenként juthatsz fel Te is! Ezt az utat felfelé, viszont biztosabbá és gyorsabbá teheted, ha képzed mag, olvasol, nyitott szemmel jársz.

 

 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: célok siker kudarc tanulás álmodozás megvalósítás

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresnokclubja.blog.hu/api/trackback/id/tr631959234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása